Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Waarom tuinonderhoud? Wij vinden niets mooier dan een goed onderhouden tuin. Het onderhouden van een tuin is een vak apart. Tuinen van klein tot groot, van veel tot weinig beplanting, allemaal hebben ze de juiste verzorging nodig. Wij beschikken over de nodige plantenkennis, snoeitechnieken en ervaring om iedere plant en tuin optimaal te kunnen verzorgen.

Particulier

Voor onze particuliere opdrachtgevers werken wij grotendeels op contractbasis. Samen met de opdrachtgever wordt er gekeken naar de beplanting in de tuin en welke verzorging zij nodig hebben. Met onze contracten zijn wij heel flexibel.

Een contract houdt in dat wij in het bloeiseizoen (maart/april tot november) een aantal afspraken per jaar inplannen. Dit kan iedere twee weken zijn, één keer per maand of een voorjaars- en een najaarsbeurt.  Dit kan gaan om snoeiwerk, maaiwerk van het gazon tot het volledig onkruidvrij houden van de tuin en bestrating. Het aantal bezoekbeurten kunt u geheel op maat afstemmen met onze hovenier!

Woningcorporaties

Ook het onderhouden van bijvoorbeeld flatten, appartementscomplexen in opdracht van de VvE (Vereniging van Eigenaren) of de woningcorporatie is voor ons geen enkel probleem. Al jarenlang verzorgen wij het onderhoud voor drie seniorencomplexen in Papendrecht. Dit werk bestaat onder meer uit, snoeien van heggen, rozen, verschillende heesters, maaien van het gazon, onkruidvrij houden van borders en straatwerk.

Zakelijk

Een goed onderhouden bedrijfstuin is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf naar uw medewerkers, bezoekers en alle voorbijgangers. Wij helpen u graag met het onderhouden van uw bedrijfstuin, parkeerterrein, omheining of binnentuin.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.