Hovenier Ridderkerk

Hovenier Ridderkerk? Frank de Jong, Uw Hovenier met plezier!

Op zoek naar Hovenier Ridderkerk? Dan bent u aan het juiste adres bij Frank de Jong, uw hovenier met plezier!

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen u uitstekend van dienst zijn met tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud,  boomverzorging, blokhutten, afscheidingen, vlonders, steigers en meer. Door onze ruime ervaring dragen wij een enorme hoeveelheid kennis, kunde en inzicht met ons mee wat wij graag inzetten voor uw droomtuin.

Wij zijn u graag van dienst met het ontwerpen van uw tuin, aanleggen hiervan en de nazorg die hierbij komt kijken. Het regelmatig  onderhouden van uw tuin is een must voor de plant en voor uw tuin. Bent u particulier of heeft u een bedrijf, wij heten u van harte welkom!

Frank de Jong, uw hovenier in Ridderkerk en omstreken.

Onze werkzaamheden

Tuinaanleg Ridderkerk: Bestratingen, natuurstenen terras, keramische tegels, oprit bestraten, afscheidingen, schuttingen, groene afscheiding, heggen, muren, plantenbakken, borders, tuinverlichting, hemelwaterafvoer, fonteinen, vijvers, zwembaden, vlonder, steiger, overkapping, veranda, blokhut, douglas hout, beschoeiing en meer.

Tuinonderhoud Ridderkerk: Snoeiwerk, boomverzorging, zaagwerk, plantadvies, beplanting, bemesting, periodiek onderhoud, ongediertebestrijding, onkruidbestrijding, gazon, maaiwerk.

Tuinontwerp Ridderkerk: Uw wensen verwerken wij zo passend en concreet mogelijk in een ontwerp. Een tuinontwerp waar u tevreden mee bent is de eerste stap naar uw droomtuin!

Een greep van onze veelvoorkomende werkzaamheden. Daarnaast is Frank de Jong inzetbaar voor alle overige werkzaamheden in en rondom uw tuin.

Icoon Contact groot