Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het succes van een tuin aanleggen is afhankelijk van een concreet ontwerp en een goede planning. Als beide zaken op orde zijn voordat de eerste schop in de grond gaat, kan er tijdens de uitvoering steeds op teruggevallen worden. Wij staan klaar om u te helpen met het voorzien in de behoefte van een ontwerp, en in de uitvoering van het ontwerp door de (complete) aanleg van uw tuin. Wij zullen u adviseren de beste materialen te gebruiken, omdat het zichzelf altijd terugbetaald.

Alvast een kleine impressie zien van onze afgeronde projecten? Klik hier

Onze werkwijze


Contact

Om uw klus geheel naar wens uit te kunnen voeren laten we onze opdrachtgevers allereerst hun wensen, behoeften en ideeën uitspreken. Onze specialist komt graag langs om een kijkje te nemen en kennis te maken. De ankerpunten worden door onze specialist doorvertaald naar concrete mogelijkheden voor uw tuin.


Ontwerp

Nadat onze hovenier de wensen en behoeften geïnventariseerd heeft wordt er gestart met het visualiseren hiervan. Voor uw klus wordt een overzichtelijke en duidelijke tekening gemaakt, zodat u direct een beeld voor ogen hebt.

 

Offerte
Nadat de ontwerpen en tekeningen zijn goedgekeurd door de opdrachtgever maken wij een overzichtelijke offerte. In een vervolggesprek leggen wij deze voor aan de opdrachtgever en nemen wij samen de laatste hobbels. Duidelijkheid vinden wij voor onze opdrachtgevers en onszelf belangrijk voordat er een schop de grond in gaat.


Realisatie

Onze hoveniers voeren de werkzaamheden nauwkeurig uit zoals afgesproken. Er is altijd ruimte voor overleg en mogelijke aanpassingen in het vooraf afgesproken ontwerp. Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin tot in perfectie naar eigen wens wordt aangelegd.

 

Nazorg
Nadat de laatste werkzaamheden verricht zijn genieten wij het liefst samen met onze opdrachtgevers van het resultaat. Onder het genot van een kop koffie in de nieuwe tuin horen wij graag van hen hoe zij het vonden en of ze tevreden zijn met hun buitengeluk.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.